Selasa, Jun 01, 2010

Bagaimana Aku n Farhans Jd Pacar ~~~ Part 1

Paling aku x ley lupe..kisah cinta aku..manis sgt..Bermula di PLKN,aku berkenalan dgn si dia dan Alhamdulillah masih bersama sehingga kini(tarikh ditulis 1 Jun 2010)...Begini ceritanya...
.............................................................................................
Kt PLKN ak ketua kompeni charlie wirawati..so, muke aku asyik menepek sane sini lar..bkn mencapub ek..terpaksa mencapub...jd ketua ni bkn kehendak aku...erm..nk d jadikan citer..kwn si dia ni jd org tgh antara dia n aku..

Aku pd mulenye x mnt pn si dia nie..ntah lar..sbb aku sbnrnye takut dgn org yg cube nk ngorat aku..(mmg la x ramai org ngorat aku)..tp die ni b'sungguh2 sgt...Tp ak stil layan x layan..sbb aku dh crush dgn bdk kls plkn aku...sbb slalu satu group..erm..

Aku dgn crush aku ni, Mr. A sekelas..kwn bek die plak minat kat aku...so,die ni jd org tengah antara kwn die dgn aku...selalu jumpe,slalu sembang,slalu sms,maka aku jatuh ati kt Mr. A nie...Mule2 die ajak kapel by call jer..aku x setuju..pas2 aku ajak jumpe face 2 face..mlm 2 gak,even sbnrnye time 2 x de sp ley kuar dorm dah,aku pn jmpe die kt Dewan Makan n Aku pun kapel la dgn die...padahal time 2 kwn die 2 pun slalu men msg dgn aku n bf aku 2 pun time 2 slalu msg dgn aku..

Tp kapel aku dgn Mr. A ni x lama sbb malam 2,time aku tengah ronda kat sume dorm, tb2 sorg gurl ni dtg kt aku n tnye,"ko ade pe2 dgn Mr.A 2?"..aku pn jwb la "Ye.Aku kapel dgn die." gurl 2 ckp, "bek ko jgn kcu die,die dh de awek la kat cnie. name die Ms. N.." Aku pn dgn rs mrh cm gilernye gtaw kt dorg yg ak x taw pn Mr. A ni dh de awek kt cnie..Mr. A ckp die single!

Nk d jd kan citer,esknye time dlm kls,ktorg kn wat xtvt...aku pn meluru kt die time org len dok sbk wat xtvt tu n smbl cucuk die dgn magic colour,aku tnye die btl ke die dh kapel,knp die tpu aku.pas2 die jwb,btl..tp...dh clash...aku pun jd konpius la time 2...tp,kptsn terakhir aku,aku minx clash dgn die...tp die x jwb pe2..tp ak mmg fedap n x nk dgr pe2 pun..

Ptg 2,aku nmpk Mr.A jmpe Ms. N kt dalam dewan makan...ntah pe dorg ckp ak pn mls nk amek port..x lame pas2 de org gtaw aku yg Mr. A minx clash dgn Ms. N...Aku makin konpius!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini