Selasa, Jun 01, 2010

Bagaimana Aku n Farhans Jd Pacar ~~~ Part 2

Ni la pakaian kelas kt org....
Sejak dari tu,hbgn aku n Mr.A makin dingin..pd hal sekelas...Die bnyk kali gak try nk ckp dgn aku,tp ak dgn penuh ego nye wat muke seposen n berlalu pegi..

Aku ade gak jmpe Ms. N ni in personal..bler dgr ksh die rase sedih gak lar...ksh hdp Ms. N ni penuh pancaroba sket..tp aku panas sket ar sbb die wat drama air mata dpn aku...wah..x bek btl aku nie...

Hidup aku go on smooth pas2..tuptaptuptap...

Tb2 pd satu pagi Ahad yg indah lagi damai,cm biase PLKN de gotong royong...pas agihkan tugas,sume pn wat keje msg2...aku pn meronda lar pas wat keje..pas2 cikgu suh aku letak paper kt bilik rehat...aku pn hntr kt blk rehat sorg diri...

Time ak msk blk rehat 2,de sorg gurl ni yg ak knl..die dok je kt tepi pin2 tu...Ms. K aku gelar die...Tgh aku dgn gaya posing maut n santainya bace surat kaba 2,tb2 pin2 diketuk..aku toleh,Mr. A kt pin2..aku jd cuak ar...tp ak ego..wat derk jer..cool...

Pas2 die nyanyi mcm2 lagu lar..antaranya lagu p.ramlee,maafkan kami tu..n lagu yg berkait maaf2 lar..aku wat derk jer..pas2 die cube nk masuk blk rht gurl 2..aku pn berdiri n ckp "ni blk rehat pompuan! laki x blh msk! klu msk,report cikgu!"..pd hal aku tgh tkt sbnrnye..sbb x de pin2 kuar len..n Ms.K tu plak dgr je ckp Mr.A nie...ape da!!!

Bnyk kali cubaan msk dilakukan oleh beliau...aku sumpah cm nk nangis giler time 2..die asyk ckp minx maaf,jm kite bincang..aku plak asyk ckp jgn msk,jgn dtg dkt..agak lame adengan yg bg ak sgt cemas coz ak rs mcm org yg bkl di rape jer..(macam...)...akhirnye ak amek kptsn utk kontek org minx bantuan..

Bkn 999 tp 2 num ni..aku bg msg cm ni kt Mr.Z n Hans (time tu die lum lg jd bf ak)...aku bg msg,"ni shyima ni,blh x tlg shyima kt blk rehat pompuan ni.ade gangguan lar.."..ah,lebey kurang cm2 la msg yg ak hntr kt 2 org t'sebut..erm..actually aku hrp Mr.Z ni yg dtg sbb time ni ak stil x t'tarik dgn Hans...

Lame gak aku tggu, Hans pn kol.."knp ni?de kt ne ni?" ak jwb,"kt blk rht gurl.tlg la dtg cpt.shyima tkt nie"..yg Mr.Z ni plak lgsg x delivered..10 minit pas2 Hans pn dtg..die tgk ramai sgt laki dpn pn2 blk rht gurl tp die x nmpk aku..die pn msg aku "shyima kt ne?"

Tanpa reply,aku yg tgh menyorok blkg pin2(wlupn org ley nmpk aku),aku muncul kt dpn pin2 n time 2 Hans tgk muke aku cm nmpk han2 jer,die pn trs grab tgn aku n bw aku pegi kuar n meninggalkan sume org yg dok dpn pin2 tu terpinga-pinga..

Aku pandang sekilas kt org2 yg dok dpn pin2 tu..owh..mmg ramai..sume geng Mr. A..Hans pun tnye aku ni knp.aku plak bsg knp die lmbt..rupe2nye die lmbt sbb die g mandi...cit..pas2 die suh ak b'tenang sbb ak cm dh sejuk sgt2 dgn gugup lar ape lar...pas2 die suh aku g mkn n then ak pn dh ok....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini