Jumaat, Julai 30, 2010

Lelaki Handsome vs. Tak Handsome !

  
Kalau laki tu handsome, pendiam, perempuan akan cakap : " Wow, cool ar mamat tu"..

Kalau laki x hensem, pendiam , perempuan akan cakap : "Huh, perasan macho, bajet betol."

Kalau laki ensem buat jahat, perempuan akan cakap : " Nobody's perfect."

Kalau laki x ensem buat jahat, perempuan akan cakap : " Memang padan la tu. Muke pun macam pecah rumah"

Kalau laki ensem tolong perempuan yang kene ganggu, perempuan akan cakap : " Fuh. Macho nie. Macam hero filem arh..cair wa...."

Kalau laki x ensem tolong perempuan yang diganggu, perempuan akan cakap : "Hek eleh. Entah2 kawan die gak. Pakat jer lebih."

Kalau laki ensem dapat pompuan cantik, perempuan akan kata : "Memang padan"

Kalau laki x ensem dapat pompuan cantik, perempuan akan cakap : "Mesti pompuan tu kene bomoh !"

Kalau laki ensem kene tinggal awek, perempuan akan cakap : "Saya kan ada..."

Kalau laki x ensem kene tinggal awek, perempuan akan cakap : "Kesian...Mesti ade sum1 untuk awak nanti"

Kalau laki ensem bersedih, perempuan akan cakap : "Let me be your shoulder to cry on"

Kalau laki x ensem sedih plak, perempuan cakap : "Pe da..Laki ke pompuan nie?"
.......................................................................................................................

3 ulasan:

  1. serius aku suka ngan entri nie..macam nak buat je entri nie..leh ek amek idea sket2...hehhehe :)

    BalasPadam
  2. eh..x perasan komen ni..huhuhu...amek la...aku ingat ko amek tanpa kebenaran tadi..(sila delete komen aku kat blog ko ek) Truly Shyima Cikai.

    BalasPadam
  3. hahaha...tu la pasal...xper...its okay :P td aku nak letak credit to shyima..tp terdelete plak smalam time aku edit2 entri aku...isk3

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini