Rabu, Disember 08, 2010

Kasut-Masut Sepelik-Peliknya Sedunia.

Hari ni keje aku tak banyak sangat. Ada memang ada, tapi keje yang sendiri cari la. Keje yang diberi boleh kata langsung tak ada. Pendek cerita, aku free betul la hari ni walaupun hari ini hari kerja. Yabedabedu !


Disebabkan bosan asyik nak online Pesbok jer, (sebab kurang mendapat notification lately), aku pun berwindow shopping. Hah ! Ni baru sesuai nak kata WINDOW Shopping kan? -if u know what i mean- wink,wink **



Kekekeke ~~


Aku ushar punya ushar punya ushar, aku pun terliur...Melihat pelbagai handbag berjenama yang tak mampu aku miliki..Biasalah kalau window shopping ni. Kita nak ushar barang yang branded je. Kalau tak branded, x perlu untuk window shopping sebab mungkin mampu untuk membeli.


Tuptaptuptap. Aku terushar kasut branded pulak. Kau,cow punye branded. (btw, cam ne korang eja kow,kau,cow yang style cakap gempak tu ek? )


Tanpa cerita panjang, meh sini aku selitkan antara gambar-gambar kasut pelik yang telah menarik perhatian aku seraya menggeletek perutku sampai geli geleman. Jeng Jeng !


Marloes ten Bhömer is a designer from Netherlands who creates this unique shoe ...


Banana Shoe . Designer Kobi Levi.
Janganlah ada kawan aku nak pakai cam nie. 
Kasut bentuk anjing. ek....


Ok. Die ni memang pelik. Lady Gaga. Kasut pun nak pelik gaksss.....
French actress Marion Cotillard caused a stir with her unique Dior shoes at ...
Creative shoes designed by French shoe designer Andre Perugia.
Shoe Designer: Bart Hess via Submit CrazyShoes
Marloes ten Bhömer is a designer from Netherlands
Dutch experimental shoe designer Annejet Kosters
again Kobi Levi
Again Andre Perugia


Again by Kobi Levi. Sexy isn't it?

Hahahaha..cukuplah...Naik geli aku tengok..Kalau korang cari sendiri kat internet pun korang boleh jumpa pelbagai lagi design yang pelik2 malah geli2 apatah lagi sakit2..ishk2222......

Tapi aku paling syorkan korang check out Kobi Levi, Andre Perugia dan nama-nama seperti di atas la untuk melihat kasut yang pelik-pelik...(btw, aku tahu Kobi Levi tu orang Israel, tapi aku x suruh beli buatan die pun..)

4 ulasan:

  1. kalo kite pakai kat msia pe agaknya 'org' akan ckp ?? hihihiii

    BalasPadam
  2. perhhhh kasut....
    mcm ape tah.....
    ad yg smart..ad yg mcm tuttt..heee

    BalasPadam
  3. @adylia ; mesti jd tumpuan org ramai. yg positif akn ckp gila baban berani yg negatif akn ckp gila mencapub..
    hehehe..watpe pakai kalau wat sakit jer...pelik2..

    BalasPadam
  4. @i am silah. kan?kan? btl kan? pelik tol..smart x pe jgn pelik..

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini