Rabu, Disember 01, 2010

Kakak Aiman Tak Kisah ~~

Sila baca tajuk seperti nada "Aiman tak kisah..." . Ye ! Sayalah kakak Aiman . Tapi bukan Aiman tak kisah tu.Saya kakak kepada aiman yang sentiasa kisah..Kebetulan nama adik saya Aiman lor. Actually nak tulis Shyima tak kisah..tapi macam common jer..x cukup GEMPAK ! katakan...ngehngehngeh..;)

Sejujurnya, saya sangat sakit hati sekali melihat bilangan follower orang yang ramai. Seikhlas mungkin I tell you..Tapi saya tak boleh lah nak buat apa. Sebab ...sila rujuk link ini untuk kisah / sebab / faktor blog tu ramai follower ( Ini Tak Boleh Jadi Ni. Aiyark !)


Kekekeke..Macam perkara berbangkit jer nie...Tapi tak pe...

Sebenarnya nak bagitau sikit la, bila berblogging ni, kene la dengan niat berblog..bukan la dengan niat nak follower ramai..kalau niat tu salah, mesti cerita yang kita tulis tu cam hampeh dan x menarik pandangan umum..

Biasalah kalau tak ramai follower tu...

Hehehehe..Ni macam pujuk diri sendiri jer...Tetapi, biasanya orang yang asyik cakap tak kisah (siap buat post tentang follower ni 2 kali lagi), orang ni la sebenarnya yang terlalu KISAH.

Cakap je tak kisah tapi sebenarnya gila2 kisah..

2 ulasan:

  1. hahaha. selalu orang cantik, tak payah entri best pun dah ramai follower. :) sabar lah. nanti ade lah tu dik non dik non yang follow. janji kalau letak banyak gambar. i pointed here gambar gorgeoussszzzz.

    BalasPadam
  2. teruskan usaha...

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini