Khamis, Ogos 05, 2010

Mana Kakak, Mana Adik ???!

Hah. Mula-mula skali, aku nak minx maaf la kat Nor Farhana nieh. Sebab amek gambor die tanpa izin. Eleh, tapi kalau mintak izin pun, die mesti bagi punyer. (Kite kalau nak buat sumting kene konfiden..)

Aku Noor Ashyima dan dia NorFarhana.

Ok, ! Sekarang cuba korang teka mane satu adik mana satu kakak.???

3

2

1

Ok, Masa telahpun tamat!

Erm...Betulla tu..Shyima yang belah kanan tu..Nana yang belah kiri tu..

Hah ! Pe die? Shyima kakak??

Oh, Plzzzzzzzzzz.........Teke sekali lagi..Plzzzzzzzzzzzz....

Owh, tetap x berubah pendirian ek?? xpe,xpe...

Huhuhu...Actually..memang dah biase lar orang ingat Shyima ni kakak n Nana tu adik. 
Shyima lahir 1990..Nana 1988...
Nana tu kakak Shyima.. Kakak sulung kepada 5 beradik..
Shyima anak kedua yang manje tapi matang gitu...
Under Shyima, ade 3 adik laki yang (no description available)
Hehehe............



Alarh !
Shyima rasa, antara FAKtor- FAKtor orang ingat Shyima ni kakak ialah :
1. Body yang berisi macam orang dah kawen.
2. Muke n perangai matang sangat banding kakak. Kakak ni hepi go lucky sangat...(x matang langsung)
hehehehe..........

Dulu, Shyima memang x suke sgt2 bler org ckp Shyima cam kakak...

Tapi skrg dah x kisah dah..Shyima rasa bangga orang nampak Shyima macam orang matang !

Tapi, memang common kan. Kebanyakkan adik perempuan akan nampak lebih matang banding kakak sulung nyer kan?? Banyak giler kot keadaan sedemikian...So, x kisah lah..

Yang turut mengalami benda-benda cam ni, plz put your hands up !!!!




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini